Netwerkbijeenkomst

Op dinsdag 8 oktober a.s. organiseert de DRN een zogenoemde netwerkbijeenkomst waarbij de Nederlandse maritieme sector in de ruimste zin van het woord centraal staat.
De Damen Shipyards Group in Gorinchem wil daarbij onze gastheer zijn en laten zien waar ze groot door zijn geworden. Nederland staat wereldwijd al eeuwenlang als zeevarende natie bekend en Damen Shipyards mag in deze zin zonder overdrijving Hollands Glorie worden Genoemd(denkend aan de boeken van Jan de Hartog) met hun 36 scheeps-en reparatiewerven over de hele wereld verspreid en daarbij neemt Roemenië een prominente plaats in naast hun thuisland Nederland. En toeleveranciers en verwante bedrijven zullen beamen dat het concern hoogwaardige werkgelegenheid biedt en daarbij ook de maakindustrie een belangrijke impuls geeft. En dat tot op vandaag(en hopelijk nog vele jaren) een familiebedrijf is, mag voor zo’n concern bijzonder worden genoemd.
Tevens is de Port of Rotterdam International PoRint) aanwezig die verantwoordelijk is voor de internationale deelnemingen van het Havenbedrijf Rotterdam. Dus de Roemeense Port of Constanta kan het een potentiële partner zijn om een strategische samenwerking mee aan te gaan, want tenslotte is Haven van Rotterdam de grootste van Europa.
Daarnaast zal een rondleiding over een scheepswerf altijd imponeren en daarna onder het genot van een drankje en een hapje ervaringen uit te wisselen.

  • Als organisator van het event wil de DRN u erop attenderen dat deelname kosteloos is, maar het aantal deelnemers gelimiteerd is.

Uitnodiging Special Event

Nederlandse Maritieme Sector

Deze netwerkbijeenkomst zal worden gehouden bij:
Damen Shipyards Group

Avelingen-West 20
4202 MS Gorinchem

Dinsdag 8 oktober 2019

Voorlopig Programma

15.30 –  16.00
Registratie en Ontvangst

16.00 –  16.20
Presentatie Damen Shipyards door Peter de Kiewit
“Toekomst en uitdagingen Roemeense scheepswerven”

16.20 –  16.40
Presentatie Dutch Romanian Network door Geert van de Guchte
“Vertrouwde derde partij/Third party Trust”

 

16.40 –  17.00
Presentatie Port of Rotterdam International door Marc Aartsen
“ Introduction Port of Rotterdam and its international strategy”

17.00 –  18.00
Rondleiding scheepswerf

18.00 –  19.30
Networking Drinks and Food

Gratis deelname na voorafgaande aanmelding
Wijzigingen voorbehouden.

Zie digitaal aanmeldingsformulier

Aanmelden Netwerkbijeenkomst
reCAPTCHA is required.