Partneri

DMBC – Dutch Moldovan Business Council

De Dutch Moldovan Business Council is een platform voor bedrijven uit Moldavië en Nederland met als doel de zakelijke relaties tussen bedrijven uit beide landen te versterken. De DMBC – opgericht in 2013 – is een onafhankelijk en non-profitorganisatie. De doelen van de Business Council kunnen als volgt worden gedefinieerd:aanbieden van zakelijke dienstverlening aan bedrijven,promotor van handel en investeringen in Moldavië,intensief samenwerken met Nederlandse en Moldavische autoriteiten en het organiseren van handelsmissies en bezoekprogramma’s.

Contactgegevens

Dutch Moldovan Business Council –
Dirk Terwel(voorzitter)
Donker Curtiusstraat 7-402
1051JL Amsterdam
Tel: +31 (0)20 686 91 73
E-mail: info@dmbc.nl
www.dmbc.nl

Dutch Businessclub Cluj

De Dutch Businessclub Cluj is opgericht in 2004 als informeel communicatieplatform. De vereniging bestaat uit Nederlandse eigenaren en managers van bedrijven die (mede) gevestigd zijn in de regio Cluj in Roemenië en de stad Cjul-Napoca frequent bezoeken.

Contactgegevens

Voorzitter Kees Oosting
E-mail: keesoosting@csiweb.nl
Secretaris/Penningmeester Tino Appels
E-mail: tino.appels@riwo.nl
www.dutchbusinessclubcluj.nl

European Gateways Platform

Het EGP is in 2008 opgericht als een cluster van bedrijven die zich voornamelijk richten op de logistieke sector en gerelateerde bedrijven in het kader intermodaal vervoer.

Het European Gateways Platform zal in 2014 officieel worden opgeheven wegens afloop van de subsidieperiode. De activiteiten zullen door het Dutch Romanian Network worden overgenomen.

Contactgegevens

Topiq Communicatiebureau
Natasja Hart
E-mail: natasja@topiq.com
Tel: 020-4711228

Bezoekadres:
Asterweg 20 B2,
1031 HN Amsterdam

europeangatewaysplatform.nl

Nederlands Centrum voor Handelsbevordering

Het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) is in 1946 opgericht door en voor het Nederlandse bedrijfsleven. Het heeft een federatieve opzet: zestig bilaterale landencentra en regionale business councils zijn in het NCH opgenomen. Sinds 1 januari 2009 is het Nederlands-Roemeens Centrum voor Handelsbevordering samengegaan met het Dutch Romanian Network onder de DRN-vlag.

Contactgegevens

Willemiek Everts
Tel: 070 344 1588
Mob: 06 12457198
E-mail: weverts@nchnl.nl
E-mail algemeen: info@dutchromaniannetwork.nl

Bezoekadres:
Prinsenhof/D-Toren,
Prinses Beatrixlaan 712,
2595 BM Den Haag

Postbus 10,
2501 CA Den Haag

www.handelsbevordering.nl

Romanian Netherlands Water Partnership

Het Netherlands Water Partnership (NWP) is een publiek-private netwerkorganisatie die opereert als onafhankelijk coördinatie- en informatiepunt voor de Nederlandse watersector. In 2008 is de aparte organisatie RNWP opgericht die zich focust op de watersector in Roemenië. Deelnemers van het NWP zijn overheden, kennisinstellingen, bedrijven en maatschappelijke instellingen. Het NWP faciliteert innovaties in delta- en watertechnologie, organiseert marktbewerking, handelsmissies en beurzen, zorgt voor het uitwisselen van informatie en nieuws en voert, samen met de EVD, het programma Partners voor Water uit.

Contactgegevens

Project officer Programme Partners for Water,
EVD, Dutch Ministry of Economic Affairs
Dennis van Peppen
Tel: +31 (0) 70 7788977
E-mail: peppen@nwp.nl

Bezoekadres:
Bezuidenhoutseweg 2,
2594 AV Den Haag

www.nwp.nl

Netherlands-Romanian Chamber of Commerce, Industry and Argiculture

De NRCC is opgericht in 2005 en heeft als missie om de Nederlands-Roemeense handel en investeringen te vergroten. Hierbij verdedigt de NRCC de belangen van de aangesloten ondernemers.

Contactgegevens

Mrs.Ioana Rafiroiu
E-mail: info@netherlands.ro
Website: www.nrcc.ro