Corporate Games

De Corporate Games zijn ’s werelds beste teambuildingevenementen voor bedrijven en organisaties van alle soorten en maten.
Opgericht in 1988 zijn de Corporate Games ’s werelds grootste multisportfestivals voor bedrijven met geweldige sporten en fantastische vieringen voor iedereen kan genieten, ongeacht hun leeftijd, vaardigheid of niveau van fitheid.
De Corporate Cups zijn fantastische single-sportevenementen die zijn ontworpen om ongeëvenaarde ervaringen te bieden voor alle betrokkenen.
Grote leiders zoals Nelson Mandela, Princess Anne, Francois Mitterrand en nog veel meer zijn beschermheren geweest.
Alle evenementen bieden deelnemers en organisaties Teambuilding, merkpromotie, gezondheid en welzijn op de werkplek, verhoogde productiviteit en personeel Moraal, netwerken, nieuwe zakelijke leads, vriendschappen, fitness en plezier.
In Nederland is de Stichting Sport for Life uit Hoofddorp het aanspreekpunt voor het event dat van 28 tot met 30 juni in de Haarlemmermeer plaatsvindt.
In Roemenie zullen deze evenementen van 14 tot en met 16 juni 2019 in Boekarest en van 4 tot met 6 oktober in Cluj Napoca plaatsvinden. Deze corporate games vinden in daarvoor geselecteerde landen plaats, waarbij 37 landen verspreid over 5 continenten deelnemen.

Contactgegevens

Sport for Life
Taurusavenue 12,
2132 LS Hoofddorp

Contactpersonen
De heer R.Radulescu
De heer M.Verhagen

Email:
radu.radulescu@corporate-games.ro
martin.verhagen@corporate-games.com

Tel.+40 732007270(Radulescu)
en
+31 639341040(Verhagen)
Website: www.corporate-games.com

 

Brochure The Netherlands

Brochure Romania