Euroned Techniek

Bedrijfsprofiel

EuroNed Techniek is een werkmaatschappij van de Amerikaanse Petram Group. Via internationale arbeidsbemiddeling voorziet het bedrijf in de tijdelijke behoefte aan technische vakmensen voor omvangrijke projecten in de bouw en bij industriële bedrijven.

Contactgegevens

Euroned Techniek

Corkstraat 47,
3047 AC Rotterdam

Contactpersoon:
De heer Ümit Kaya

Tel. +31 10 717 1718
Email: info@euroned.eu
Website: http://www.euroned.eu

EuroNed Techniek regisseert EuroNed Techniek regisseert voor werkgevers in de technische sector hun behoefte aan de tijdelijke inzet van vakmensen. Of het nu gaat om een enkele vacature of om de inzet van grote volumes.
Het bedrijf vervult die behoefte door vraag en aanbod binnen Europa goed met elkaar te matchen. Ontzorgen en integrale dienstverlening, van werving, contractering tot huisvesting, zijn daarbij kernbegrippen.
EuroNed Techniek biedt vakmensen de kans op werk, scholing en ondersteuning. Het bedrijf werkt met goede vakmensen die hun waarde kennen in Europa en hier een goed inkomen kunnen verdienen.
Euroned Techniek wil een opleidingscentrum/academie openen in Roemenië en van hieruit werknemers naar Benelux plaatsen voor dienstverlening in de industriële sector.