NBI International, de handelsnaam van ETFAM International BV, startte in 2011 en is gespecialiseerd in de MICE-industrie. NBI International onderhoudt het wereldwijde netwerk met ongeveer 50 landen waaruit het bedrijf de gedetailleerde eisen voor aankopen en investeringen analyseert. Het doel van deze analyses is het realiseren van de vraaggestuurde verkoopprocessen, van macro tot microschaal.
Om deze specifieke processen te realiseren organiseert NBI International zowel de internationale matchingsprogramma’s als netwerkbijeenkomsten.

Contactgegevens

NBI International
Lardinoisstraat 10,
5611 ZZ Eindhoven

Contactpersoon
De heer C.Aelberts
Email     chris@nbi-international.com
Web       www.nbi-international.com

Tel         +31 40 246 3626
Mobile  +31 6 5156 7900

Het bedrijf stimuleert ook de netwerken met wereldwijde overheidsinstanties en bedrijven uit landen.
NBI International is van mening dat de vraag naar natuurlijke extracten en tincturen is sinds jaren snel stijgend is. In de cosmetische, de voedsel, maar zeker ook meer en meer in de kruidengeneeskunde en therapieën.

Veel kennis van kruiden is afkomstig van de traditionele Aziatische, Afrikaanse, Indische en westerse geneeswijzen en wordt toegepast door de herbalisten en natuurgenezers overal in de wereld. Ook is een voorzichtige integratie van natuurgeneeskunde in de nationale gezondheidsinstituten te merken. Dat geldt ook voor de farmaceutische industrieën.
Zij denken dat Roemenië kansrijke gebieden heeft om te komen tot een exploitatie waar agrarisch, groothandel en (extractie)-industrie samenkomen. Het beste voorbeeld is https://biosfeer-groede.com/ . De teelt is gebaseerd op de inheemse gewassen (ook verdwenen gewassen) en men richt zich vooral op medicinale en aromatische planten.