KPMG Meijburg

20141023_DRN_header

Wie zijn wij

Als multidisciplinaire belastingadvieskantoor voorziet Meijburg & Co haar cliënten van advies binnen alle facetten van de fiscale praktijk. Onze cliënten variëren van vermogende particulieren, kleine handelsondernemingen en familiebedrijven, (lagere) overheden en non-profit organisaties tot nationale en multinationale beursgenoteerde bedrijven.

Contactgegevens

KPMG Meijburg & Co
Professor Dr. Dorgeloolaan 30
5613 AM Eindhoven
Contactpersoon: De heer J. Karreman
Tel: +31 (0) 40-2502200
Tel. +31 (0) 6-21558268

Email:
karreman.jens@kpmg.com

Bij de projecten maken we gebruik van het wereldwijde KPM G-netwerk, waarin wij veelal de internationale fiscale advisering coördineren. Daarnaast beschikt Meijburg & Co in Nederland (450 professionals, verdeeld over 10 kantoren) over een substantieel aantal landendesks, bestaande uit professionals die ruime ervaring hebben met de fiscale praktijk en regelgeving van verschillende landen wereldwijd.

Ons aanbod

Omdat iedere organisatie anders is en ieder belastingvraagstuk een specifieke aanpak vereist, leveren we altijd maatwerk. Dit begint met het samenstellen van het juiste ‘winning’ team. Multidisciplinair zetten zij hun kennis in bij projecten, zoals o.a. fusies en overnames, bedrijfsopvolging en grensoverschrijdende zaken. De teams zijn vertrouwd met de kenmerkende eigenschappen van de markt waarin zij opereren, waardoor Meijburg & Co thuis is in alle marktsegmenten. Tevens bieden we een groot aantal gestandaardiseerde diensten aan, ondersteund door IT-applicaties. De applicaties variëren van quick scans en data-analysetools tot financiële modellen en interactieve managementinstrumenten (o.a. btw, douane, internationale personeelsuitzending). Voor onze relaties bieden we bovendien een platform voor netwerken en kennisdeling. Naast diverse gratis publicaties voor geïnteresseerden organiseren we regelmatig seminars, workshops en trainingen door heel Nederland. Op onze website kunt www.meijburg.nl kunt u hierover meer lezen, en u ook inschrijven voor de gratis e-mailservice My Tax News waarmee u op de hoogte wordt gehouden van de laatste fiscale ontwikkelingen en van de verschillende evenementen die we organiseren.

Roemenië

KPMG heeft in 1994 haar eerste kantoor in Roemenië geopend in Boekarest. 20 jaar later zijn er nu 5 kantoren geopend; in Boekarest, Timisoara, Constanta, Iasi en Cluj-Napoca. KPMG voorziet haar cliënten van audit, tax en advisory diensten.