Combinatie Mauritz B.V.

logo-combinatiemauritzCombinatie Mauritz behoort tot de toonaangevende bedrijven in een van de grootste boomteeltcentra van Europa. 95% van de laanbomen van Combinatie Mauritz wordt geëxporteerd naar de volgende landen in Europa: Duitsland, Groot-Brittannië, België, Polen, Scandinavië, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Ierland, Slowakije, Zwitserland, Bulgarije, Roemenië, Tsjechië, Rusland.

In 1972 zijn de broers Jan, Gerrit en Henk Mauritz in Opheusden een laanboomkwekerij gestart onder de naam Combinatie Mauritz. Inmiddels is de volgende generatie ook werkzaam in het bedrijf, van elke broer één zoon te weten, Henk, Erik en Wouter Mauritz.

Contactgegevens

Combinatie Mauritz B.V.
Lakemondsestraat 2A,
4043 JD Opheusden
Contactpersoon:
De heer H.Mauritz
Tel.0488-441501
Email: henk@combinatiemauritz.nl
Website: www.combinatiemauritz.nl

In de loop der jaren is de kwekerij uitgegroeid tot een bedrijf van zo’n 145 hectare. Mede door de omvang en de specialistische vakkennis behoort Combinatie Mauritz tot de toonaangevende bedrijven in een van de grootste laanboomteeltcentra van Europa.
Combinatie Mauritz werkt met een jong team van 32 enthousiaste medewerkers, die garant staan voor een optimale kwaliteit, een goede service en, wat tegenwoordig heel belangrijk is, een snelle levering op het juiste moment, waar dan ook in Europa.

De Combinatie Mauritz is gesitueerd in het laanboomcentrum Opheusden, waar de Betuwe op z’n smalst is, gelegen tussen de rivieren de Rijn en de Waal op vruchtbare kleigrond. Wij produceren in een groot sortiment zowel laan-, sier- en parkbomen, als vorm- en vruchtbomen. Zowel in volle grond als in container. Het assortiment dat wij voeren is van Acer tot Ziziphus en bestaat uit ruim 500 verschillende soorten, cultivars en variëteiten.