DataMondial B.V.

DRN-DataMondial

DataMondial is een neutraal Europees backoffice platform voor flexibilisering, kostenverlaging en continuïteit. Wij hebben twee vestigingen in Roemenië met ruim 300 fulltime medewerkers. Verder hebben wij verschillende lokale kantoren in de rest van Europa.  Wij zijn een bewezen backoffice. Met onze organisatie bieden wij al meer dan 10 jaar onze opdrachtgevers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Waar mogelijk wordt gebruikgemaakt van IT oplossingen. Als dit niet zinvol is of economisch niet haalbaar, dan staat ons team van ervaren medewerkers garant voor een optimale verwerking van de gegevens.

De structuur van DataMondial is opgebouwd met gespecialiseerde afdelingen die (complexe) dataverwerkingen uitvoeren voor opdrachtgevers in verschillende branches. Denk hierbij aan de logistiek, assurantiën, accountancy, factuurverwerking, retail, webshops, beurzen, uitgevers, data-mining, data-intelligence etc.

Als het repeterend werk is, dat te vatten is in een werkomschrijving dan is DataMondial het backoffice platform voor u. Met zowel de quick scan als het maken van de procesbeschrijvingen kunnen wij u van dienst zijn. Wij voorzien onze opdrachtgevers van alle relevante rapportage met betrekking tot de kwaliteit en uitvoering van het werk dat wij doen, zodat u altijd volledig op de hoogte zult zijn.

DataMondial is een van de weinige outsourcing/data entry ondernemingen die volledig gecertificeerd is in overeenstemming met de strenge Europese regelgeving op het gebied van data security en bescherming persoonsgegevens. Met uitsluitend eigen vestigingen in de Europese lidstaten geeft DataMondial een maximale garantie voor correcte dataverwerking die voldoet aan alle eisen van de Europese wetgeving die buiten de EU nooit gegeven kan worden.

“DataMondial gaat door waar automatisering stopt”.

Contactgegevens

DataMondial B.V.
Beurs WTC Offices Rotterdam
Postbus 30151,
3000 DD Rotterdam

Contactpersoon:
De heer E. Propsma
Tel.010-4421878
Email: edwin.propsma@datamondial.com
Website: www.datamondial.com

Logo-ISO-9001-2008-300x300

Logo-ISO-27001-2013-297x300

DataMondial uw Dataverwerker from Edwin Propsma on Vimeo.