Dopharma B.V.

dopharma-siteDopharma is een onafhankelijk Nederlands veterinair farmaceutisch familiebedrijf. Al ruim 40 jaar heeft zij naast de productie van diergeneesmiddelen ook research, registratie, distributie en marketing in eigen beheer.. Dopharma Vet heeft een kantoor in Boekarest en in Timisoara. Dopharma Veterinaire Farmaca is marktleider in diergeneesmiddelen voor de intensieve veehouderij. Naast de antimicrobiële middelen produceert zij tevens antiparasitaire middelen, analgetica, anaesthetica en corrigerende preparaten.

Contactgegevens

Dopharma B.V.
Zalmweg 24,
4941 VX Raamsdonkveer
Contactpersoon:
De heer W.de Bruijn
Tel.076-5782872
Email:w.debruijn@dopharma.com
Website: www.dopharma.com

International
Alle activiteiten over de grens zijn in handen van Dopharma International B.V. Hiervoor zijn inmiddels ruim 60 exclusieve distributeurs aangesteld verdeeld over alle continenten. Dit leidt ook internationaal tot een nog steeds groeiend marktaandeel. Daarnaast timmert Dopharma aan de weg door de ontwikkeling van diverse buitenlandse vestigingen. De registratie, productie, opslag en distributie van onze producten geschiedt conform de Europese richtlijnen ten aanzien van G.L.P. (Good Laboratory Practice) en G.M.P. (Good Manufacturing Practice).

Dopharma België
In België wordt Dopharma vertegenwoordigt door Filip Timmerman, die de dierenartsen bezoekt. Orders en technische ondersteuning worden geregeld vanuit het kantoor in Nederland.

Dopharma Duitsland
In 2011 heeft Dopharma haar eigen vestiging in Duitsland geopend. Het Duitse team is gevestigd in Münster en zal van hieruit de dierenartsen gaan bezoeken.

Dopharma Roemenië
Om de Europese activiteiten nog beter te kunnen ondersteunen, is Dopharma in 2006 een nieuwe firma opgestart in Roemenië: Dopharma Vet SRL. De eerste buitenlandse vestiging.Hierdoor kan de Oost-Europese markt nog beter bediend worden. Dopharma Vet heeft een kantoor in Bucharest, welke gedeeld wordt met East West Priority. Bucharest ligt in het zuidoosten van Roemenië. Het andere kantoor is gevestigd in het westen van Roemenië, in Timisoara. Doordat dit dichtbij de Hongaarse grens is, zijn we in 2010 ook de Hongaarse markt gaan bedienen en in 2011 ook de Servische markt.

Dopharma Baltic
In 2010 opende Dopharma Baltic haar deuren in Vilnius, Litouwen. In eerste instantie zal de focus liggen op marktpositionering in Litouwen, vervolgens zal er ook geëxporteerd worden naar Estland, Letland, Belarus en de Oekraïne.