E.van Wijk Logistics B.V.

evanwijkE. van Wijk Logistics is een internationaal logistiek dienstverlener met vestigingen in Nederland (Giessen), Roemenië(Gilau bij Cluj Napoca), Moldavië en Oekraïne. Men heeft een opvallend breed pakket opdrachtgevers in de bouwmaterialenbranche en is  ook specialist in huiftransport, waaronder lengtegoederen en klepleveringen.

Contactgegevens

E.van Wijk Logistics B.V.
Expeditiestraat 14,
4283 JG Giessen
Contactpersoon:
De heer J.Schoeman
Tel.0183-447900
Email: amvanwijk@evanwijk.com
Website: www.evanwijk.com

De onderneming heeft haar activiteiten uitgebreid met vertegenwoordigingen van DAF Trucks, reparaties en onderdelenvoorziening voor alle merken, schadeherstel en truckbandenservice. Het bedrijf telt inmiddels verspreid over Roemenië negen vestigingen.

Afspraak = afspraak

E. van Wijk Logistics is een internationaal logistiek dienstverlener met een duidelijke visie: afspraak = afspraak. Die duidelijkheid komt naar voren in alle facetten van dienstverlening: van planning tot fysiek transport, van warehousing tot value added logistics.

E. van Wijk Logistics is een familiebedrijf. Dit vertaalt zich in de dagelijkse praktijk naar een hoge betrokkenheid van medewerkers bij u als opdrachtgever. De communicatielijnen zijn kort, de wijze van zakendoen is persoonlijk. Wij investeren graag in lange-termijnrelaties met opdrachtgevers!

E. van Wijk Logistics is onderdeel van een internationaal opererende truck- en transportgroep met buitenlandse vestigingen in Roemenië, Oekraïne en Moldavië. In totaal werken er meer dan 1.000 medewerkers verspreid over 13 vestigingen.

Op zoek naar een logistieke partner van Europees niveau? Bel E. van Wijk,
+31 (0)183 44 79 37 of mail naar sales@evanwijk.com.