Econosto Nederland B.V.

Econosto NederlandEconosto omvat tal van internationaal actieve groothandelsbedrijven en levert als marktgerichte kennisorganisatie zowel hoogwaardige industriële afsluiters, appendages, instrumentatie, afdichtingen en slangen als complete klantspecifieke systemen. Via een efficiënt distributieconcept vinden de totaaloplossingen hun weg naar bedrijven in de maritieme sector, de algemene industrie, de (petro)chemische industrie, de olie- en gasindustrie en de utiliteit- en woningbouw. In Roemenie is Econosto een belangrijke toeleverancier van de Damen Shipyards Group.

Contactgegevens

Econosto Nederland B.V.
Postbus 8988,
3009 TJ Rotterdam
Contactpersoon:
De heer M.Vrolijk
Tel.010-2841739
Email: m.vrolijk@econosto.com
Website: www.econosto.com 

Op het gebied van maatschappelijk ondernemen onderscheiden we vier duurzaamheidstrategieën. Een ervan richt zich op onze producten en diensten, waarmee we afnemers helpen lekkages en emissies te beperken, minder energie te verbruiken, de productiviteit te verhogen en de veiligheid op de werkplek te verbeteren. Maar ook aan het verduurzamen van onze eigen bedrijfsvoering besteden we voortdurend aandacht, zowel in het groot als in detail.

Talent krijgt bij Econosto alle kansen om zich te ontwikkelen binnen een uitnodigende werkomgeving. Dát maakt Econosto tot een aantrekkelijke werkgever voor serieuze mensen die het aandurven om voorop te lopen in de markt!  We werken voortdurend aan het op peil houden en vergroten van de kennis van onze medewerkers en praten periodiek met elke medewerker over persoonlijke groei en ambities. De arbeidsvoorwaarden bij Econosto zijn bovendien uitstekend. 

ECONOSTO