NetRom Software B.V.

NetRom Software BV, een Nederlands bedrijf.

Sinds 1998 werken ze vanuit de Roemeense universiteitsstad Craoiva.
De aandeelhouders zijn Nederlands en het management is Nederlands-Roemeens.

Contactgegevens

NetRom Software B.V.
Hazeldonk 6006,
4836 LA Breda
Contactpersoon:
De heer H.in ’t Veld
Tel.+40 251437738
Email: intveld@netrom.ro
Website: www.netrom.nl

Over ons: specialisten in nearshore software development
Wij zijn NetRom Software BV, een Nederlands bedrijf. Sinds 1998 ontwikkelen we vanuit de Roemeense universiteitsstad Craoiva bedrijfskritische software die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze opdrachtgevers zijn softwareleveranciers en IT-afdelingen van onder meer beursgenoteerde ondernemingen in de Benelux, Duitsland, Polen, Israël en de VS. Vele duizenden eindgebruikers in de meest uiteenlopende branches werken dagelijks met onze innovatieve producten. Sinds 2006 behoren we tot de top-3 van Nederlandse nearshore softwarebedrijven – en we blijven groeien.

Onze business: nearshore outsourcing software development
Verspil geen kostbare tijd en energie aan het schrijven van code. Leg u toe op de vragen van uw opdrachtgevers en op het definiëren van de gewenste  functionaliteit. Besteed het ontwerpen en bouwen uit en profiteer van onze ontwikkelexpertise en flexibiliteit.

Wie we zijn
Wij zijn ruim 170 universitair geschoolde systeemarchitecten, analisten en programmeurs. Onze aandeelhouders zijn Nederlands en het management is Nederlands-Roemeens. Onze procesexpertise resulteert in software waarmee u zich onderscheidt in kwaliteit, flexibiliteit en prijs. Wilt u weten wat nearshoring in uw situatie kan opleveren? Laat u bellen voor een afspraak of lees onze white paper over de conversie van oudere applicaties: Nearshoring – kennismaken zonder risico’s.

Team Effort
Natuurlijk zijn onze mensen gespecialiseerd in de technologieën, platforms en methodes waarmee wij uw software goed en snel ontwikkelen. We zijn onder meer ISO 9001-gecertificeerd en MS Gold Certified partner. Maar onze belangrijkste specialisatie is dat we goed samenwerken in een jarenlang geoptimaliseerd ontwikkelproces dat wij volledig afstemmen op uw wensen. Het klikt met NetRom!