Powerteam Testing

Powerteam-testing
De producten welke door Powerteam Testing worden geleverd zijn erg divers en kunnen per opdrachtgever worden aangepast. We stellen hierbij de volgende basisproducten aan u voor:

Affiniteitenmeting: In deze online assessment wordt onderzocht welke affiniteit de deelnemer heeft met verschillende werkzaamheden, werkwijzen, werkomgevingen, competenties, menstypen, analysemethodes, leertypen, enz. Het bijbehorende rapport bevat 16 pagina’s aan informatie over de deelnemer.

Capaciteitentest: Los van de tekst welke in een CV wordt gebruikt is het handig om te weten welk niveau, welke capaciteiten een deelnemer heeft. Deze test geeft daarop een uitgekiend antwoord.

Contactgegevens

Powerteam Testing
Bartelsweg 75,
7311 DJ Apeldoorn
Contactpersoon:
De heer M.Stevense
Tel.+31 (0)6 52199706 en
+31(0)652497593
Email:
martin@powerteamtesting.com
Website:
www.powerteam-testing.com

Tilvaardigheid: In de specifieke omgeving van zorg en welzijn worden veelal fysieke tilactiviteiten uitgevoerd. Maar gebeurt dat wel op de juiste manier? Met de juiste hulpmiddelen? En worden deze hulpmiddelen op de juiste manier ingezet? Of zijn de tilactiviteiten zelfs te vermijden of verminderen? Vooral voor zorgverleners en ergocoaches, maar ook voor bijvoorbeeld medewerkers van een facilitaire dienst is dit een geschikte test.

Computervaardigheid: Als een medewerker of sollicitant aangeeft ‘goed te kunnen werken’ met een kantoorapplicatie, welke waarde heeft dat dan objectief gezien? De medewerker aan de balie en de medewerker bij de financiële administratie kunnen hetzelfde zeggen, terwijl zij iets anders bedoelen.