Rabelink Logistics

Rabelink LogisticsRabelink Logistics is in 1930 opgericht door Berend Rabelink. Ruim tachtig jaar later is het bedrijf een logistiek dienstverlener van formaat.
Sinds 2005 is Rabelink Logistics onderdeel van de Huettemann Group(Duisburg). Rabelink heeft een warehousecapaciteit van 38.000 m2 magazijnoppervlakte en 53.000 palletplaatsen, in combinatie met 85 vrachtauto’s, 120 opleggers, 25 kooiapen (meeneemheftrucks), 30 double en triple stock-opleggers.

Contactgegevens

Rabelink Logistics B.V.
Vlijtstraat 54,
7005 BN Doetinchem
Contactpersoon:
De heer A.Schweckhorst
Tel: +31(0)314 368 500 / 560
E-mail: a.schweckhorst@rabelink.nl
Website: www.rabelink.nl

Missie:
Rabelink Logistics is een 3PL logistiek dienstverlener, die met een breed en krachtig netwerk de complete goederenstroom verzorgt. Samen met zijn klanten streeft Rabelink Logistics ernaar het optimale rendement uit de samenwerking te halen. Door de verregaande dienstverlening kan de klant zich volledig richten op zijn kernactiviteiten.Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt hierbij een zeer belangrijke rol.

Visie:
Rabelink Logistics is een vooruitstrevende organisatie, die jaarlijks een gezonde groei wil realiseren en zijn concurrentiepositie in de markt wil behouden. Hierdoor kan Rabelink Logistics voor zijn medewerkers een uitdagende en enthousiasmerende werkplek creëren, zodat de kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid op een hoog niveau kunnen worden gehouden.