Sinus Logistics

In een netwerk van gelijkstroom spanning wordt de Sinus opgevolgd door de Cosinus. Zonder deze opvolging geen goed runnend netwerk. Door een juiste opvolging en aanpak worden de resultaten verbeterd. Dit kan Sinus Logistics  uw bedrijf bieden. Met meer dan 35 jaar ervaring op het snijvlak van logistiek en commercie.

Contactgegevens

Sinus Logistics

Ruiten 22, B 2300 Turnhout
Contactpersoon: De heer M.Schoofs
Tel.+32  1443 6219

Mobile +32  473 889 043

Email: mario.schoofs@proximus.be
Website: www.sinuslogistics.com

Sinus Logistics beschikt over een netwerk van partners welke u kunnen helpen in het zoeken naar mogelijkheden en netwerkontwikkelingen. Het zoeken naar samenwerking agenten, joint ventures, overnames, verkooppartners behoren tot onze mogelijkheden. De focus ligt vooral op Europa en Azië en in Centraal- en Oost-Europa waar de Emerging Market Roemenië al jarenlang nauwlettend wordt gevolgd en op positieve ontwikkelingen wordt geparticipeerd.
Sinus Logistics heeft een grote toegevoegde waarde en met name in de logistieke sector mag het een witte raaf worden genoemd. Om het concreet te maken kan u voor de volgende specialismen bij Sinus Logistics terecht: Interim Solutions,Sales Audits & Support, Digitale Marketing en Communicatie, Recruitment,Bedrijfsopvolging, Mergers en Acquisities, Turn Key Logistics, Investments,Waste Management en Offertes, Bench Mark, Tender Processen