Source Food B.V.

Source Food

De core business van Source Food is de productie en handel in diepvriesproducten van vlees, pluimvee, vis, groenten en fruit.
De productie vindt in Boekarest plaats.

Contactgegevens

Source Food B.V.
Schuijteskade 18(Oostereiland) ,
1621 DE Hoorn
Contactpersoon:
De heer J.Groot
Tel.075-6475700
Email: joeri.groot@sourcefood.com
Website: www.sourcefood.com

Source Food BV is een van de leidende exporteurs van bevroren vlees- en gevogelte producten aan de belangrijkste markten op de wereld.

Al vele jaren is ons team van toegewijde en ervaren professionals al succesvol aan de leiding als het gaat om het leveren van kwalitatieve voedselproducten naar alle uithoeken van de wereld, zoals: Rusland, het verre Oosten, het Midden Oosten, Afrika, Europa evenals naar de Cariben.

Als een internationale handelsorganisatie, hebben wij ons hoofdkwartier gevestigd in Hoorn, Nederland, maar wij hebben tevens kantoren in Frankrijk, unieke vertegenwoordigers in de Volksrepubliek China evenals een productiefaciliteit in Roemenie

De Source Food Groep is wereldwijd actief in veel voedselproducten, met een focus op in- en verkoop en marketing van dierlijke eiwitten.

Het Source Food team heeft zoals gezegd veel ervaring in Internationale handel. Elk van hen voegt een unieke specialiteit toe aan de groep, welke verantwoordelijk is voor het continue succes van de onderneming.