Unirea B.V.

Logo_unireaUnirea biedt (interim) management diensten aan op  volgende vakgebieden:(Enterprise) Risk Management,Compliance,Financial Management en Project Management.

To get profit without risk, experience without danger, and reward without work, is as impossible as it is to live without being born.”
(A.P. Gouthev)

Contactgegevens

Unirea B.V.
Joop Geesinkweg 901-999,
1096 AZ Amsterdam
Contactpersoon:
De heer M.J.van der Engh
Tel.06-46646505
Email: info@unirea.nl
Website: www.unirea.nl

Ondernemen betekent ook risico’s nemen. Juist daar waar kansen liggen duiken vaak ook onzekerheden en bedreigingen op. Hoe ver ga je om de ondernemersdoelen te bereiken? Als management moet je daarover beslissingen nemen. Beslissingen die effect kunnen hebben op de waarde en de continuïteit van de onderneming.

UNIREA kan helpen bij het nemen van zulke beslissingen. Wij hebben scherp inzicht in ondernemersrisico’s en de beheersing daarvan. Maar ook in de optimalisering van bedrijfsprocessen. Met onze gestructureerde benadering van risicobeheer kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Om weloverwogen keuzes te maken, waarbij de beheersing van risico’s in balans is met de optimalisatie van uw processen (‘Operational Excellence’) en waarbij de eigen middelen zo goed mogelijk worden benut.

Zo bouwen wij met u een stevig fundament voor verdere groei, op een verantwoorde manier.